Blog

Image

Oživi stari Paraćin

Na više od 12 lokacija u gradu uz pomoć aplikacije Paraćin mogu se u proširenoj stvarnosti videti nekadašnji izgled arhitekture starog Paraćina. Autori koncepta "Oživi stari Paraćin" su dr Hristina Mikić, Estela Radonjić-Živkov i Slobodan Jelisavčić.          

Image

Otvorena izložba “Privreda Paraćina”

U kulturnom centru Paraćina, otvorena je izložba "Privreda Paraćina: od milna do savremene industrije" autora dr Hristine Mikić i EstelaeRadonjić-Živkov. Posetioci su u mogućnosti da instaliranjem aplikacije Paracin vide dodatne fotografije, multimedijalni materijal i arhivske materijale o privrednom razvoju Paraćina. Cilj projekta je da se na kreativan način prikaže privredni razvoj Paraćina, njegovi usponi i…

Image

Kreativno preduzetništvo u Vojvodini

dr Hristina Mikić učestvovala je na okruglom stolu "Kreativno preduzetništvo u Vojvodini - aktuelni trenutak". Događaj su organizovali NS Market i Unija poslodavaca Vojvodine sa namerom da na jednom mestu okupe stvaraoce i preduzetnike, predstavnike institucija koje pružaju podršku u ovoj oblasti i stručnjake koji u svom fokusu imaju kreativno preduzetništvo.